Watchcom tilbyr ISACA-sertifisering

Watchcom tilbyr ISACA-sertifisering

Det norske cybersikkerhetsselskapet Watchcom har inngått avtale om utdanning og sertifisering av ledere innenfor risiko- og informasjonshåndtering med den internasjonalt anerkjente bransjeorganisasjonen ISACA.

Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

Det var sist fredag at ISACAs norske leder Johan Nygaard, og administrerende direktør i Watchcom Security Group AS, Nils Johan Brede undertegnet samarbeidsavtalen.

Watchcom har fått ansvaret for gjennomføring av kanskje to av de viktigste sertifiseringskursene i bransjen, Certified Information Security Manager (CISM) og Certified in Risk and Information Systems Control (CRISC). Den ledelsesfokuserte CISM -sertifisering fremmer internasjonale sikkerhetsrutiner og anerkjenner personell som forvalter løsningsdesign og har ansvaret for bedriftens informasjonssikkerhet.

CRISC sies å være den eneste sertifiseringen som legger til rette for at IT-personell skal kunne takle alle utfordringene som ligger i en helhetlig risikostyring. Personell som gjennomfører disse kursene blir svært viktige strategiske partnere for virksomhetene sine. Kursansvarlig i Watchcom, Celia Lainé er svært glad for at de har fått til en avtale med ISACA, Information Systems Audit Control Association. Drøyt 110.000 IT-folk fra mer enn 180 land har vært gjennom ett eller flere av sertifiseringsprogrammene basert på den internasjonalt anerkjente standarden som ISACA forvalter.

Til toppen