Watchcom inngår samarbeid med Safetec

Watchcom inngår samarbeid med Safetec

Watchcom Security Group AS og Safetec Nordic AS har denne uka inngått en samarbeidsavtale innenfor sikkerhets- og risikostyring for kundene i det norske markedet.

Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

Safetec er i dag totalleverandør av tjenester innenfor risikostyring, pålitelighet og beredskap. Watchcom sitt hovedprodukt er cybersikkerhet og IT-risikohåndtering både på et teknisk og strategisk nivå.

Watchcoms administrerende direktør, Nils Johan Brede, karakteriserer avtalen som en viktig milepæl for selskapets nye strategi.

– Vi har bestemt oss for å sette et større fotavtrykk i hele verdikjeden innenfor cybersikkerhet, ikke bare på det tekniske leddet, røper han.

Administrerende direktør i Safetec Norge, Jorunn Seljelid, representerer et rådgiverselskap som har støttet offshorenæringa, maritim og landbasert industri med risk management tjenester over hele verden siden 1984.

– Likevel fyller avtalen med Watchcom en viktig brikke som vi har manglet i vår portefølje hittil, forteller Seljelid.

– Jeg snakker om implementering av strategisk cybersikkerhet i store organisasjoner fra topp til bunn. På dette området er det Watchcom som er ledende og vil tilføre oss og våre kunder verdifull kjernekompetanse, avslutter hun.

Til toppen