Utøker distribusjonsavtalen i Norden

Utøker distribusjonsavtalen i Norden

Ingram Micro tilbyr nå Polycoms lyd og videoløsninger i sin portefølje, den består av Polycoms spesialbygde løsninger for Microsoft Office 365 og Skype for business.

Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

Polycom er et globalt firma som hjelper organisasjoner å forbedre deres samarbeid, effektivitet og produktivitet gjennom økt samhandling. Ingram Micro har utøkt samarbeidsavtalen med Polycom til nå å omfatte distribusjon av Polycoms produkter i hele Norden.

Forlenget samarbeidet

- Vi har samarbeidet lenge med Polycom og ekspansjonen av vår distribusjonsavtale i Norden har styrket vårt partnerskap ytterligere. Med Polycoms løsninger i vår tjenesteportefølje kan vi levere helhetsløsninger for samarbeid og kommunikasjon til våre kunder i hele Norden. Vi er glade for å ha forlenget vårt samarbeid med Polycom og ser frem mot en spennende start på 2017, sier Ulrich Egeskov, nordisk administrerende direktør i Ingram Micro.

- Ingram Micro er et veldig sterkt og velkjent varemerke som ikke bare gir oss muligheten til en større nærhet i de lokale markedene og bredere markedsføring. Ingram Micro gir oss også muligheten til å utforske en ny måte å arbeide på som kommer til å resultere i bedre muligheter for våre kunder, nye og gamle partnere,  sier Ola Mygind, Area Sales Vice President, Norden, Polycom.

Kombinerer kunnskap og forretningsmuligher

- Vi kommer ikke bare til å få tilgang til Ingram Micro sine sterke Microsoft fokuserte partnerkanaler i Norden - vi kommer også til å kunne kombinere kunnskap og forretningsmuligher for de ulike kanalene og kan gi de mulighetene til å samarbeide med våre video og audio-orienterte kanaler – og vice versa, legger Mygind til.

Den nye distribusjonsavtalen mellom Ingram Micro og Polycom trådde i kraft 1. Januar 2017 og omfatter Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island og Grønland.

RÅDGIVING/14. februar 2017

Konkurrerer om å bli årets kvinnelige teknologigründer

En robot for kundedialog, programvare mot cyberangrep, og et pulver som kan revolusjonere global infrastruktur. Nå kjemper gründerne bak disse innovasjonene, Marianne Haugland Hindsgaul fra Bubbly Group, Siv Hilde Houmb fra Secure-NOK og Nuria Espallargas fra Seram Coatings, om å vinne en halv million kroner på prisutdelingen Female Entrepreneur i Trondheim 8. mars. Les mer

DIGITAL MARKEDSFØRING/ 6. februar 2017

Jakter på Norges smarteste industribedrift

– Norske industribedrifter må ta digitaliseringsutfordringene på alvor, for det gjør flere utenlandske konkurrenter – og det er en hard global konkurranse man lever i, sier Knut E. Sunde, direktør i Norsk Industri. Sammen med Siemens jakter de nå på Norges smarteste industribedrifter. Målet er å vise frem norske industribedrifter og inspirere til utvikling av egen virksomhet. Les mer

Til toppen