Toppduell om teknologifremtiden

Toppduell om teknologifremtiden

Statsminister Erna Solberg (H) og Ap-leder Jonas Gahr Støre går i duell om hvordan de best kan lede teknologinasjonen Norge, og utfordres av Sigve Brekke og Berit Svendsen fra Telenor, samt gründerinvestor Trond Riiber Knudsen.

Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

[factbox id="1"]

Telenor inviterer til frokostmøte der statsminister Erna Solberg og opposisjonsleder Jonas Gahr Støre vil snakke om hvordan teknologiutvikling påvirker deres politiske tenkning og hvordan de vil lede teknologinasjonen. Sammen med topplederne i den norske teknologi- og gründerindustrien vil de debattere seg gjennom tre av de største hindrene for visjonen om å gjøre Norge til en digital spydspiss.

Kårer de beste digitale byene

Mellom 0945-1030 vil analyseselskapet Nexia legge frem en ny nordisk bredbåndsby-indeks som sammenlikner de største norske og danske byers digitaliseringsarbeid. Hvordan står det til med det digitale tjenestetilbudet i kommunene? Hva er de største bremseklossene i utbyggingen av fast og mobilt bredbånd?

[factbox id="2"]

Presentasjonen etterfølges av en diskusjon med statssekretær Reynir Jóhannesson fra Samferdselsdepartementet, ordfører Lisbeth Hammer Krog fra Bærum, Ida Maria Pinnerød fra Bodø og Ove Fredheim, leder for bedriftsmarked i Telenor Norge. Torgeir Waterhouse fra IKT Norge vil lede denne andre delen av arrangementet.

RÅDGIVING/14. februar 2017

Konkurrerer om å bli årets kvinnelige teknologigründer

En robot for kundedialog, programvare mot cyberangrep, og et pulver som kan revolusjonere global infrastruktur. Nå kjemper gründerne bak disse innovasjonene, Marianne Haugland Hindsgaul fra Bubbly Group, Siv Hilde Houmb fra Secure-NOK og Nuria Espallargas fra Seram Coatings, om å vinne en halv million kroner på prisutdelingen Female Entrepreneur i Trondheim 8. mars. Les mer

DIGITAL MARKEDSFØRING/ 6. februar 2017

Jakter på Norges smarteste industribedrift

– Norske industribedrifter må ta digitaliseringsutfordringene på alvor, for det gjør flere utenlandske konkurrenter – og det er en hard global konkurranse man lever i, sier Knut E. Sunde, direktør i Norsk Industri. Sammen med Siemens jakter de nå på Norges smarteste industribedrifter. Målet er å vise frem norske industribedrifter og inspirere til utvikling av egen virksomhet. Les mer

Til toppen