Svenske Skatteverket velger EVRY for seks nye år

Svenske Skatteverket velger EVRY for seks nye år

  • ERP
Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

EVRY har inngått en ny avtale med det svenske Skatteverket om utvikling, forvaltning, drift og levering av virksomhetsnære tjenester for statens personadresseregister (SPAR) som omfatter alle innbyggere i Sverige. EVRY skal også være distributør av personopplysninger fra Skatteverket til virksomheter som har konsesjon til å motta slik informasjon. Avtalen løper i seks nye år med opsjon på forlengelse i ytterligere tre år. Den initielle kontraktsverdien er omlag SEK 180 millioner.

[factbox id="1"]

Skatteverket legger spesielt stor vekt på tilgjengelighet, stabilitet og kostnadseffektivt og EVRY håndterer dette gjennom en helhetlig leveranse av applikasjonstjenester og drift.

«Det er motiverende at Skatteverket gir EVRY fornyet tillit til å levere denne typen helhetlig outsourcing for et så omfattende register med strenge compliance krav og som har stor nytteverdi på en rekke områder for myndigheter, bedrifter så vel som privatpersoner. Markedet etterspør rendyrkede tjenester og avtalen viser at EVRY er i forkant av denne utviklingen med å levere IT-tjenester med høy kvalitet og store krav til sikkerhet», sier konserndirektør Niclas Ekblad i EVRY Sverige.

«Når Skatteverket nå velger å videreutvikle samarbeidet med EVRY til å omfatte en helt ny avtale for SPAR applikasjonen, så er dette et viktig steg som ikke minst viser vår dype kompetanse i å utvikle og forvalte virksomhetskritiske applikasjoner. Vi vet at kravet til tjenester av denne typen er veldig høye og omfatter alt fra personvernsikkerhet til kravet om kostnadseffektive og brukervennlige løsninger», sier Claes Karlsson, Business Line-ansvarlig for Application Management i EVRY Sverige.

Til toppen