Snow Software i samarbeid med Red Hat

Snow Software i samarbeid med Red Hat

Snow Software, markedets ledende utvikler av hosted og on-premise Software Asset Management løsninger, offentliggjør sitt samarbeid med Ret Hat, verdens ledende leverandør av open source løsninger, for å bringe Snow sine SAM løsninger til organisasjoner som bruker open source programvare.

  • SW/HW
Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

Som del av samarbeidet har Snow sitt utviklingsteam jobbet tett sammen med Ret Hat for å styrke anerkjennelsen og styringen av Red Hat abonnentene i de samme lisensoptimaliseringsløsningene, som de bruker for å styre andre utgivere og programvare. For Red Hat betyr samarbeidet med Snow tillit til at kundenes lisensinformasjon er nøyaktig.

Petra Heinrich, vice president, EMEA Partners and Alliances, Red Hat, forklarte kundenes fordeler av prosjektet slik:

Ved å arbeide med Snow, har vi vært i stand til å implementere en rekke programvareforbedringer

- Ved å arbeide i team med Snow, har vi vært i stand til å implementere en rekke programvareforbedringer. Red Hat-teamet kan nå bruke Snow License Manager - lisensstyringssystem - for å generere rapporter som møter teamenes spesifikke forretningsbehov.

Vi har allerede en rekke felles kunder og partnere som kan dra fordeler fra arbeidet vi har foretatt med våre kolleger i Red Hat. Det åpner også døren for flere bedrifter som tradisjonelt har omfavnet SAM-teknologier, for å hjelpe dem styre og optimalisere sine programvareinvesteringer, legger Snow CTO, Peter Bjorkman til.

Forbedringene ved Linux programvaren er tilgjengelige for Snow kunder umiddelbart, takket være Snows dynamiske levering av programvareoppdateringer til on-premise og hosted plattformer. Videre forbedringer vil fokusere på å bringe «out-of-the-box» rapporteringsmuligheter til Red Hat abonnementer, noe som skal lanseres som en oppdatering for Snow License Manager ved å bruke automatiske oppdateringstjenester.

Til toppen