SAP lanserer Digital Boardroom

SAP lanserer Digital Boardroom

Med SAP Digital Boardroom blir beslutninger basert på sanntidsinformasjon en realitet for virksomhetens beslutningstagere.

  • SW/HW
Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

Løsningen muliggjør rapportering i sanntid på tvers av alle avdelinger. Dette gir styret, ledelsen og beslutningstagere reelle muligheter til å ta riktigere beslutninger.

[factbox id="1"]

–Med dette verktøyet kan ingen ledere skylde på dårlig grunnlag dersom det viser seg at man har tatt feil beslutninger! Verktøyet er allerede i bruk hos SAP selv. Det gir bedre oversikt over resultater og ytelse i hele virksomheten, sier Per Haakon Lomsdalen, norgessjef i SAP.

Ingen ledere kan skylde på dårlig grunnlag dersom det viser seg at man har tatt feil beslutninger

Forprosjektet, kalt ”The Boardroom Redifined”, fikk varm mottakelse da det ble presentert på SAPPHIRE® NOW tidligere i år. SAP Digital Boardroom skal leveres som et fullt skalerbart miljø med en fleksibilitet, kostnadsmodell og oppsett som gjør det enkelt å komme igang.

SAP Digital Boardroom er bygd på SAP® Cloud for Analytics. Sammen med data fra SAP S/4HANA og SAP HANA® Cloud Platform gir det én samlet plattform for oversikt og analyse over virksomhetens aktiviteter og resultater og ytelse.

Til toppen