Optimaliseringsløsning med innebygd støtte for mobile enheter

Optimaliseringsløsning med innebygd støtte for mobile enheter

Snow Software, som er verdens ledende utvikler av on-site og hosted Software Asset Management (SAM) plattformer, kunngjorde i går verdens første optimaliseringsløsning for programvarelisenser med innebygd støtte for mobile enheter.

  • SW/HW
Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

Dette følger deres oppkjøp av The Institution tidligere i år, en løsningsleverandør av Enterprise Mobility Management (EMM).

Snow License Manager FR3 gjør at Snow sine kunder kan utvide sine nåværende SAM programmer til alle typer mobile enheter som kjører iOS, Android og Windows-plattformer.

[factbox id="1"]

- Forbruk på mobile enheter har skutt i været fordi det er i ferd med å bli den nye arbeidsplassen. Brukere kobler til forretningsapplikasjoner og tjenester fra den enheten som er mest praktisk der og da. Dette gir store forretningsfordeler, men også betydelig risiko i form av unødvendige kostnader og lite compliance i programvarelisensiering. Ved å integrere mobile enheter, komplett med alle apper, og kombinere dette med Snows teknologi for å måle programvarebruken, tilbyr vi organisasjoner samme sterke ROI på sine mobile enheter som på stasjonære PCer, datasenter og skyen, sier Axel Kling, CEO i Snow Software.

Snows research viser at 67 % av organisasjonene allerede støtter flere mobile operativsystemer, og at 90 % av de ansatte bruker mer enn en enhet for å utføre sine arbeidsoppgaver.

[factbox id="2"]

De siste forbedringene i Snow License Manager gjør det enkelt for de ansvarlige på tvers av organisasjonen å administrere kostnader og compliance mellom mobile apps, opprettholde avtaler og konsesjoner knyttet til mobile enheter, samt spore hvordan mobile enheter samsvarer med intern hardware og softwarepolicy.

Til toppen