Om oss

Value Publishing er antagelig Nordens ledende mediehus innenfor formidling av målgruppespesifikke og markedsrettede redaksjonelle produkter innenfor en rekke ulike formater. Vi bestreber oss alltid på å ligge i markedets øverste tetsjikt når det kommer til design og redaksjonell form.

Gjennom våre mange direktedistribuerte magasiner har vi betjent tilbydere og marked med den informasjonen som trengs for å lykkes i en konkurranseutsatt og til tider hard virkelighet.

Ved å gi våre annonsører skreddersydde, innsiktsfulle og dype rammer for annonser og budskap har vi åpnet mange potensielle kunders øyne. Gjennom våre medarbeideres og samarbeidspartneres kloke formidling av tips, råd og forretningskritisk informasjon på ulike plan, har vi vekket interesse, skapt innsikt og en varig merverdi for våre kunder spesielt og de respektive markedene generelt.

Vi har på denne måten mange år gjort det mulig for profesjonelle aktører innenfor en rekke fagfelt å nå fram med sine små og store budskap, til presist definerte målgrupper.

Effektiv IT er Norges største fagmagasin med hovedfokus på IT-trender, IT-nyheter til direktører, IT-sjefer og IT-ledere i det private og det offentlige med sitt opplag på 15.805. Her når dere leder og beslutningstagere innen næringslivet og offentligsektor.

Her finner du et utvalg av våre annonsører i dag:
CSC, Capgemini, HP, Rav Norge, Deltek, Eurosecure m.fl.

Kjennemerkene for magasinet er høy kvalitet med 250 grams cover og moderne design. Vår egen redaksjon med dyktige fagjournalister oppdaterer bransjen med faglig nyheter og inspirerende artikler. Vårt samarbeid med noen av Norges beste fotografer www.b13.nosikrer magasinet utmerket bildebruk. IT-bransjens egen «Cosmopolitan»!

«Effektiv IT» går på dybden innen ulike tematikker i hver enkelt utgave og minst 80 sider redaksjonelt innehold åpner opp for eksklusiv annonseplass i riktig kontekst. Store annonser gir mindre rot i magasinene og få aktører gir større oppmerksomhet for deres budskap.

Her når dere direkte til IT kjøpere til rett tid og i riktig kontekst.
Vi har bygget vårt nettverk rundt hvilken informasjon ledere og IT-ledere ønsker – og hvordan de ønsker å konsumere det. Det betyr at vi kan levere budskapet ditt med maksimal effekt. Dine kunder har behov for mer informasjon om dine produkter og tjenester. De vil vite dine planer for fremtiden. De vil vite hva du synes om markedet.

Vår misjon er å hjelpe IT-sjefer og IT-ledere i det private og det offentlige til å oppnå virksomhetens teknologiske mål. Gjennom det redaksjonelle innholdet i magasinet opplyser vi direktører og IT sjefer hvordan de kan stå bedre rustet hvor effektive IT-løsninger kan påvirke bedre resultat på bunnlinjen.

Magasinet «Effektiv IT» vil ved reportasjer og intervjuer fortelle direktører og IT sjefer hvordan de kan ligge i forkant av den teknologiske utviklingen i markedet. Magasinet «Effektiv IT» vil holde leserne oppdatert om hvilken trender det er lurt å følge.

Redaksjonell uavhengighet er viktig for oss. Å kunne garantere at vi levere nyheter som ikke er farget av eierskap knyttet til organisasjoner, foreninger eller politiske parti, er et prinsipp vi setter høyt. «Effektiv IT» har en rekke sterke samarbeidspartnere og støttespillere som er med på å styrke vårt produkt, gjennom ulike kanaler holder disse oss løpende oppdatert på hva som skjer på mikro og makronivå i bransjen. I tillegg har vi svært kompetente journalister, gjesteskribenter og spennende kilder. Kort sagt finner vi stor hjelp og nytte i vårt omfattende nettverk bestående av en lang rekke selskap og organisasjoner.

Vil du være med? Send oss gjerne en e-post med redaksjonelle innspill.

Til toppen