NORWEGIAN INVESTMENT FORUM 2015

NORWEGIAN INVESTMENT FORUM 2015

Norwegian Investment Forum torsdag 15. oktober arrangeres i år for 17. gang, og er Norges største konferanse for investorer og oppstartselskaper innen teknologi og helse.

Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

[factbox id="2"]

Årets tema er "The Changing Landscape of Venture Investing". En rekke internasjonale speakere vil belyse temaet gjennom dagen i Forskningsparken i Oslo.

[factbox id="1"]

I tillegg vil 45 av Norges beste startups presenteres for publikum og et investorpanel, og det vil tilrettelegges for 1:1 møter mellom selskaper og investorer gjennom dagen. 15 av våre beste norske innovasjonshub’er presenterer sine mest lovende selskaper, samt 30 fremragende helse/medtech og IT-startups fra hele Norge. Selskapene presenterer for et panel av internasjonale investorer, og konkurrerer om førstepremien på 300.000 NOK i konkurransen "100 pitches". I tillegg vil mange flere startups være til stede gjennom stands på ”TechStreet”.

[factbox id="3"]

Under NVCA VIP Reception direkte i etterkant av det faglige programmet, vil det deles ut ærespris for 2015 til Investor of the Year, Entrepreneur of the Year, Exit of the Year og Service Provider of the Year. Kvelden avsluttes med Supermixer i StartupLab for alle deltagere. Dette er høstens viktigste møteplass for gründere og investorer i Norge, og et sentralt arrangement under Oslo Innovation Week.

Til toppen