NMS får en ny skybasert IT-driftsløsning

NMS får en ny skybasert IT-driftsløsning

Gjennom avtalen med TeleComputing samles hele Det Norske Misjonsselskap (NMS) sin IT-virksomhet i en ny felles skybasert IT-driftsløsning for mer enn 230 IT-brukere i Europa, Asia og Afrika.

Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

[factbox id="1"]

Den nye IT-driftsløsningen er basert på TeleComputings Hybrid Cloud, som integrerer lokale IT-installasjoner med drift fra TeleComputings skyplattform sammen med Office365. I tillegg omfatter avtalen drift av klienter og nettverk, samt migrering til Office 365. Support og lokal onsite bistand etter behov vil bli levert av TeleComputings lokale servicedesk i Stavanger.

– Moderne skytjenester for organisasjoner og forbund er en av våre satsningsområder, og vi er svært glade for at også Det Norske Misjonsselskap velger TeleComputing Hybrid Cloud som sin fremtidige IT-driftsplattform. Vår erfaring med denne type kunder, kombinert med en velprøvd og moderne skyplattform, vil gi NMS en brukervennlig, skalerbar, kostnadseffektivitet og pålitelig IT-løsning, sier Svein Bø, leder for TeleComputing i Rogaland.

Til toppen