Microsoft lanserer Office 2016

Microsoft lanserer Office 2016

Programmene er nyeste tilskudd til Office 365, Microsofts skybaserte abonnementstjeneste som hjelper folk med å få ting gjort - sammen. Microsoft lanserer også nye og forbedrede Office 365-tjenester bygget for produktivitet i team.

Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

─ I dag arbeider mennesker helt annerledes enn tidligere, og derfor er Microsoft fokusert på å redefinere produktivitet og tilpasse forretningsprosesser til en mobil og skybasert verden. Med disse nye og innovative løsningene tar vi et nytt stort skritt i endringen av Office – fra individuelle produktivitetsprogrammer til et sett med programmer og tjenester som er koplet sammen og legger til rette for moderne samhandling og teamwork, sier Satya Nadella, CEO i Microsoft.

Med disse nye og innovative løsningene tar vi et nytt stort skritt i endringen av Office

[factbox id="1"]

Office 2016 for desktop presenterer nye versjoner av Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio og Access for Windows. Kunder som abonnerer på Office 365 vil alltid ha oppdaterte programmer på alle sine enheter, og ha automatisk tilgang til tjenester som OneDrive lagring, Skype for Business, Delve, Yammer og førsteklasses sikkerhetsløsninger.

Sammen utgjør Office 2016 og Windows 10 en komplett løsning for produktivt arbeid. Nye Sway for Windows 10 gjør det enkelt å opprette og dele interaktive rapporter, presentasjoner og personlige historier. Windows Hello logger deg på Windows og Office 365 i ett enkelt trinn.

Med Windows 10 kan du være produktiv med Office Mobile programmer samme hvor du befinner deg, og Continuum gjør at du kan bruke telefonen som en PC.

Cortana støtter Office 365 med hjelp for eksempel til møteforberedelser, og ytterligere integrering med Outlook kommer i november.

Til toppen