Itslearning kjøper Fronter

Itslearning kjøper Fronter

Itslearning AS, et av verdens ledende selskaper innen digitale læringsplattformer, offentliggjør i dag at man har fullført kjøpet av Fronter fra Pearson.

Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

Oppkjøpet er et viktig skritt i itslearnings strategi for sterk og lønnsom internasjonal vekst, og vil bidra til å styrke selskapets kompetanse på digitale læringsplattformer. De to selskapene vil samles under det felles merkenavnet itslearning, med mål om å videreutvikle den beste digitale læringsplattformen innen utdanning globalt.

[factbox id="1"]

Sammenslåingen av de to selskapenes kompetanse og erfaring vil innebære et enda bedre tilbud til lærere, elever og foreldre, og vil være med å øke læringsutbyttet. Det nye selskapet blir det største i sitt slag i Europa og et av de fire største globalt. Som en direkte følge av oppkjøpet av Fronter vil itslearning forsterke den internasjonale ekspansjonen.

Fronter vil fortsette som et eget produkt innenfor itslearnings produkttilbud og vil bli kontinuerlig utviklet for å sikre høyest mulig brukertilfredshet. Fronter representerer både en unik og komplementær kompetanse, noe som i sin tur vil påskynde både innovasjon og verdiskaping for brukere verden over.

Vår målsetting ligger fortsatt fast - å tilby det aller beste produktet og den aller beste tjenesten

- Ved å slå sammen den ekspertisen og erfaringen itslearning og Fronter sammen representerer blir vi nå i stand til ytterligere å styrke våre posisjoner i nye og eksisterende markeder. Vår målsetting ligger fortsatt fast; å tilby det aller beste produktet og den aller beste tjenesten for våre kunder. Dette gjelder lokalt i Norge så vel som internasjonalt, og vil alltid ligge i selve hjertet av utdanningsløpet, sier administrerende direktør i itslearning, Arne Bergby.

Transaksjonen befester itslearnings posisjon som et av de ledende selskapene i verden innen digitale læringsplattformer med mer enn 400 ansatte og millioner av brukere verden over.

Til toppen