IT-driftsavtale mellom Marcello og Nordic Choice Hotels

IT-driftsavtale mellom Marcello og Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels har nå signert ny avtale med Marcello. Avtalen er utvidet i både ansvar og omfang, og har en varighet på 2 år, med opsjoner om forlengelse

  • SW/HW
Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

[factbox id="1"]

- Nordic Choice Hotels har behov for en strategisk partner som kan levere stabile og sikre tjenester innen IT-drift og infrastruktur og har derfor valgt å videreføre samarbeidet med Marcello. Selskapet har gjennom sin leveranse av sentraliserte tjenester vist seg som en serviceorientert, effektiv og pålitelig samarbeidspartner for Nordic Choice Hotels. Dermed var Marcello det naturlige og det beste valget for oss, sier Ajamal Ali, Head of Business Services i Nordic Choice Hotels.

Gjennom fire år har samarbeidet mellom Nordic Choice Hotels og Marcello vært preget av vekst og utvikling. De to selskapene har utfordret hverandre til å levere innovative teknologiske løsninger hele veien. Kjerneverdier som lagånd, samspill og store ambisjoner, kombinert med «Energi, mot og begeistring» fra Nordic Choice Hotels har bidratt til å gjøre Marcello til en annerledes aktør i det norske markedet.

Nordic Choice Hotels har behov for en strategisk partner som kan levere stabile og sikre tjenester

- At Nordic Choice Hotels har gitt oss fornyet tillitt, og valgt å bygge videre på det samarbeidet vi har hatt siden 2011 er svært gledelig. Nordic Choice Hotels er en fremoverlent kunde det er spennende å jobbe sammen med. De ligger langt fremme teknologisk, og har en høy utviklingstakt. Dette gir mange spennende prosjekter, og våre konsulenter får jobbe med ny teknologi, sier Ole Fredrik Holm, viseadministrerende direktør i Marcello.

Nordic Choice Hotels er en fremoverlent kunde det er spennende å jobbe sammen med

Avtalen baseres på en fleksibel driftsmodell og er dreid mot tjenestebaserte leveranser. Sammen skal selskapene arbeide for økt konkurransekraft og synlighet i et marked preget av internasjonal konkurranse. Marcello vil sammen med Nordic Choice Hotels levere fremtidsrettede tjenester til hotellene og gjestene, basert på både skybaserte og lokale løsninger, med basis i Marcellos datasenter i Norge.

Til toppen