Intelligent beskyttelse for prosessteknikk

Intelligent beskyttelse for prosessteknikk

Med overspenningsbeskyttelsen Plugtrab PT-IQ fra Phoenix Contact, som er spesielt utviklet for måle- styre- og reguleringsteknikk, blir anleggets driftsansvarlige advart før anlegget mister sin beskyttelse.

Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

[factbox id="1"]

I den forbindelse overvåkes hvert spenningsbegrensende byggelement i beskyttelsespluggene permanent. Hvis ytelsesgrensen nås som følge av hyppige innkoblinger, signaliseres dette med et gult signal på beskyttelsesutstyret og via fjernmelding. Avlederne er da fortsatt funksjonsdyktige, og anlegget er beskyttet. Det anbefales likevel å foreta utskiftning, slik at unødvendige servicetiltak kan unngås.

Takket være den flertrinnede overvåkingen og signaliseringen er anleggets driftsansvarlige alltid informert om beskyttelsesutstyrets status og vet dermed hvordan det står til med anleggets overspenningsbeskyttelse. Den intelligente overspenningsbeskyttelsen finnes med både vanlig skrutilkoblingsteknikk og med den nyskapende Push-in-tilkoblingsteknikken. En controller forsyner opptil 28 beskyttelsesmoduler med spenning og har tilkobling for sentral samlefjernmelding.

Til toppen