Honeywell på A+A 2015 i Tyskland

Honeywell på A+A 2015 i Tyskland

Besøk Honeywell på A+A 2015 og oppdag nye forbindelser.

  • Sikkerhet
Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

[factbox id="1"]

På A+A 2015 fokuserer Honeywell på fremtidens sikkerhet og på hvordan bedrifter kan bruke sammenkoblede sikkerhetsløsninger og sanntidsintelligens til å forbedre sikkerheten for arbeidere og for å høyne ytelsen generelt. Besøkende på den internasjonale messen og kongressen for trygghet, sikkerhet og helse på arbeidsplassen, som avholdes i Düsseldorf i Tyskland fra 27. til 40. oktober 2015, vil kunne se Honeywells nyeste innovative sikkerhetsløsninger.

Å utstyre arbeidere med det riktige sikkerhetsutstyret er avgjørende

[factbox id="2"]

– I et stadig mer konkurransepreget marked, der en virksomhets omdømme og produktivitet kan påvirkes betraktelig av en enkelt feil, har sikkerhet blitt en kritisk faktor for å sikre suksess, sier Stuart Tumbull, salgsdirektør hos Honeywell Industrial Safety EMEA. – Å utstyre arbeidere med det riktige sikkerhetsutstyret er avgjørende, men i vår tids stadig omskiftende virkelighet er det ikke tilstrekkelig i seg selv. Sikkerhetslederne må også kunne følge med på operasjonene i sanntid slik at de vet hva som skjer, nøyaktig når det skjer, og dermed treffe tiltak før krisen oppstår.

På A+A kan besøkende på Honeywells stand finne ut mer om hvordan: Ved å koble sammen ulike elementer av sikkerhetsmiljøet der folk arbeider, kan bedriftene forbedre prosesser, produktivitet og effektivitet samtidig som de høyner arbeidernes sikkerhet.

Besøkende på A+A kan se de nyeste sikkerhetsløsningene fra Honeywell ikke bare på selskapets stand, men også i Innovation Park-området i Hall 7a, der fire av Honeywells produkter vil være utstilt fordi de har fått innovasjonspriser av et uavhengig dommerpanel.

Dette omfatter Ne-Hon™ 6, verdens første overall i synlighetsklasse 3, og ConneXt Safety Solutions, Honeywells trådløse gassdeteksjonssystemer som kombinerer bærbare gassdetektorer, sporing av sted og programvare for å gi en sanntidsvisning av gasstatus på et anlegg.

Til toppen