Blir Azure-ekspert i Basefarm

Blir Azure-ekspert i Basefarm

Geir Morten Allum (45) har de siste fem årene jobbet spesialisert med forretningsutvikling og løsninger i Microsoft Azure hos Microsoft Norge. Nå blir han Azure-ekspert på kundeorienterte tjenester i Basefarm.

Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

Sivilingeniøren fra Son gikk i 2000 ut fra datateknikklinjen ved NTNU til Accenture hvor han i fem år jobbet med utvikling og prosjektledelse. I 2005 gikk han videre til Microsoft som løsningsspesialist og business development manager.

Skytjenester er verktøyet for å realisere planene

– Jeg brenner for skyen. Den gir kreative miljøer rom for innovasjon uten å måtte ha voldsom IT-kompetanse eller kapital i ryggen. Programvare er høyt på dagsorden i de fleste bedrifter og skytjenester er verktøyet for å realisere planene. Det er et spennende og aktuelt felt å jobbe innen nå, sier Geir Morten Allum.

Driftspartneren Basefarm vil gjøre offentlige skytjenester lettere tilgjengelig for markedet. Basefarm leverer driftskonsepter for tjenester både i den offentlige skyen og selskapets egne datasentre. Ansettelsen av Allum er strategisk for å forme tjenester i skyen enten det gjelder nye eller fornying av gamle for Basefarms kunder. Allum skal holde oversikt over mulighetene som allerede eksisterer og kommer på Azure-plattformen og bidra til å omsette dette til konkrete tjenester for Basefarms kunder.

Til toppen