Beslutningsstøttedagen 2015 i Stockholm

Beslutningsstøttedagen 2015 i Stockholm

Beslutningsstøttedagen 2015 ble avholdt 27. januar i Stockholm. Dette er 12. gangen den populære konferansen samler bransjen for et faglig dypdykk i business intelligence (BI) og relaterte fagområder.

Motta nyhetsbrev fra Effektiv IT

Med 26 foredragsholdere fra anerkjente selskap som Ericsson, Vattenfall, SAP, SAS Group, og mange andre ble dette en dag med fokus på analyse av “big data”, BI, skytjenester, visualisering, og andre verktøy for beslutningsstøtte i store og små organisasjoner. Med sitt høye faglige nivå er Beslutningsstøttedagen en av de mest respekterte og populære BI-forum i Norden.

[factbox id="1"]

Konferansen var en stor suksess med 248 besøkende og 21 utstillere fra Microsoft, SAS, CGI, Hypergene, og mange andre selskap som presenterte sine siste løsninger for BI og beslutningsstøtte. Deltagerne fikk høre om de siste trendene innen anvendelse av BI-løsninger for optimalisering av verdikjeder innen blant annet energibransjen, hotellbransjen, telecombransjen og media.

Beslutningsstøttedagen 2015 i Oslo

Konferansen vil, som de 9 siste årene, også arrangeres i Oslo i slutten av september. Beslutningstøttedagen er ikke bare en konferanse om BI. Det er et bedriftsfokusert benchmarking-verktøy for strateger og bedriftseiere som arbeider med BI og Business Analytics fra både offentlig og privat sektor i Norge.

“Spennende, og gir motivasjon og innspill til mitt daglige arbeid” - Peder Noteng, Forsvaret

[img id="1"]

2015-konferansen kaster lys over dagens BI- og BA-strategier, prosesser, verktøy og modeller som organisasjoner i Norge bruker for å utnytte både interne og eksterne data for å overvåke ytelse på tvers av avdelinger, øke produktivitet, maksimere markedsføring og salgsinnsats, øke kundetilfredshet, og viktigst av alt, foreta informerte og raske beslutninger.

Les mer om fjorårets konferanse i Oslo på http://www.beslutningsstottedagen.com/

Til toppen